Historien bakom filles smeknamn

Tjena, eller ska kanske säga "SHU".. ?

Allvarligt talat..  Vi som bloggar här har ärligt talat inge liv. För er som tror att vi faktiskt har ett liv så måste jag nu tyvärr säga sanningen.

Vi har först Fille(går under namnet massören). Historien bakom hans extremt fjolliga smeknamn kommer ursprungligen från en situation som utspelade sig på vårt dåvarande extra jobb. Det var jag(Adam), fille samt jesper som jobbade som försäljare på disney on ice. Tillsammans med oss jobbade det en massa fjortisar samt coola 89or. 89orna som tydligen inte kunde fixa några brudar i sina egna åldrar hoppade direkt på lammköttet.

Fille var då inte sen på att hänga på.. Hur som helst. Under vår sista dag på jobbet så var jag och jesper påväg tillbaka till vårat stånd för att lämna pengar. När vi passerar runt hörnet så ser vi det.. Fille sitter med de andra rövslickande 89orna och masserar en 96a eller det kanske var en 93a. Vet inte säkert... Hur som helst sitter han där med tungan rätt i mun och rövslickar som aldrig förr.. Därefter detta extremt bögiga smeknamn..

Fler historier bakom våra smeknamn kommer komma upp under blogg tiden.

FORTSÄTTNING FÖLJER!

Over N out Adam

Kommentarer
Postat av: Ett mongo som bloggar.

HAHAH fyfan va kul!

2009-03-04 @ 20:56:34
URL: http://natalienilssons.blogg.se/
Postat av: Ett mongo som bloggar.

HAHAH fyfan va kul!

2009-03-04 @ 20:57:16
URL: http://natalienilssons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0