Bluffen avslöjad!

Nu har det gått för långt. Rykten har spridits om att Filip "fitthuve" Craas ska ha gjort någon extremt häftig räddning av en av tvillingarna. Frågan är nu ifall detta stämmer. Nu ska istället jag(Adam stenhård) berätta hur det egentligen gick till.

Det var en kall fredag, ni vet så där kall så att man krymper inombords. Fitthuvet satt som vanligt och tryckte i sig nachos med tvillingarna på nacho bar. Tjock som han är satt han där och smetade in sitt feta nylle med taco sås och bad Denise om en klunk cola. Denise sneglade ner på glaset och såg att det endast fanns en stor klunk cola kvar. Detta blev Denise tvungen att utnyttja, med en såkallad ZORO rörelse drog hon till sig glaset och slukade allt i en enda klunk.

Det blev tyst. Hela baren tystnade och alla väntade på hur reaktionen från fittnyllet. Denise insåg plötsligt vilket extremt misstag hon just begått. Hon visste ju gott och väl att fitthuvet levde på cola och nachos och att hon nu hade förstört hela hans dag.

Det slog slint för stackars Filip. Han tog ett gigantiskt fettosprång och slängde sig över bordet. Med nacho chips och guaccomole över hela jävla tröjjan rullade han ner på det skitiga golvet. Katastrofen var ett faktum. Nu fanns det ingen utväg Denise skulle allt få sota för hennes brott! I ett drag tog fettot runt sina enorma armar runt Denise bröst. och trycker allt vad han kan för att försöka göra så mycket skada på hennes två små (eller stora) ägodelar.

Kuppen misslyckas och Svullot börjar nu istället sikta på dörren för att ta till flykt. Väl hemma satte han sig direkt vid datorn för att skriva ner en superman berättelse om vad som hade hänt och sätter sitt tjockahuvud på en vältränad kropp.
Men tyvärr här med har jag avslöjat dig Filip. Dags att bekänna dina synder din jävel!


Kommentarer
Postat av: Denise

herregud... ^^

2009-03-09 @ 20:59:57
URL: http://denpans.blogg.se/
Postat av: Tjockisen

De är den som är najs!

2009-03-09 @ 21:02:23
URL: http://ghettostyle.blogg.se/
Postat av: mikael karl

hahahah den bilden blev fan riktigt bra XD

2009-03-12 @ 17:40:51
Postat av: mikael karl

hahahaha den där bilen blev riktigt bra XD

2009-03-12 @ 17:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0